05 februar 2009

Ae Oe Aa

Det sidste stykke tid har jeg arbejdet ret laenge - maaske i snit 11-12 timer om dagen, hvortil kommer 2 1/2 times transporttid. Det er derfor begraenset hvad jeg har af fritid (det samme gaelder Hiroko), og det er helt klart det vaerste ved at vaere herovre.
Naar jeg har lidt overskud derhjemme er der nok at goere med at arrangere bryllup. Derfor bliver det ikke til saa mange blogindlaeg - har masser af gode ideer, men det naar ikke laengere end dertil.
Jeg vil fremover proeve at udnytte at jeg kan skrive indlaeg direkte fra mobilen via mail - ligesom jeg goer nu. Isaer er det nemt lige at smaekke et foto op hvis jeg har set noget sjovt - saa giv mig venligst smaek hvis jeg ikke faar gjort det!
Det burde i oevrigt staa klart nu at japanerne ikke har fundet det besvaeret vaerd at understoette danske bogstaver - saa vaer soed at baere over med det :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar