02 maj 2009

Bryllup vel overstået!

Hiroko og jeg blev gift i Shinto-stil i Meiji Jingu 12. april 2009 i overværelse af omtrent 25 gæster fra Danmark og selvfølgelig en del fra Japan. Det var en helt fantastisk dag som jeg bør skrive mere om en anden gang - hvis ikke jeg bare nøjes med at skrive en mail rundt.

Siden bryllupstiden har vi bare nydt rigtig meget at være ægtepar og at alt omkring brylluppet gik så godt. Vi har ikke brugt meget tid på at skrive takkekort, mails til venner og familie som ikke var med osv. - det er noget vi skal have fulgt op på, men vi tager det lidt stille og roligt nu.

I dag tager vi op i bjergene for at være i Hirokos families sommerhus i 4 dage. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud af byen og til at slappe helt af - endda uden internet!

Det var bare det jeg ville fortælle... :) Skal nok skrive mere senere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar