10 november 2009

Invasion fra Hundested

Min kære familie fik ikke helt nok af Japan da de var her i foråret, så da SAS satte prisen til Tokyo langt ned, tog de en hurtig beslutning og bookede en efterårstur.

Mor, far og Carina ankom for halvanden uge siden; Carina rejste hjem igen i søndags, mens de gamle tager en uge mere. Lige nu er de fire dage i Kyoto. Jeg kunne tage en smule fri fra arbejdet, så vi har haft noget tid sammen til at opdage Tokyo, området omkring Fuji, og god mad. Især turen til Fuji-5-Søer, hvor Hiroko også var med, var lækker. Der var fuld hammer på efterårsfarverne, og især japansk ahorn og gingko er nogle af de flotteste træer man kan forestille sig. Så nu har mine kære set landet på de to smukkeste årstider, og behøver næsten ikke komme igen - selvom jeg meget håber, vi får chancen for at ses herovre igen engang.

Jeg og Hiroko er meget heldige at familien har været her hele to gange i år, på trods af prisen og den lange tur. Det, at have mulighed for at være sammen med dem, opvejer helt sikkert det besvær, det giver i dagligdagen, at få de 45 m2 invaderet af 3 ekstra beboere (^-^)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar