31 december 2009

Nytårshilsen

Saa er 2009 ved at rinde ud - et aar der har vaeret helt saerligt for Hiroko og mig. Det er det foerste aar, siden Hiroko forlod Danmark i 2005, at vi har vaeret i samme verdensdel hovedparten af tiden. I april havde vi et fantastisk bryllup i Tokyo, i traditionel japansk stil med et par danske indslag. Vi blev meget overvaeldede over at have hele 25 gaester med fra Danmark, hvilket gjorde det til en anderledes oplevelse ogsaa for de lokale. I det hele taget har jeg vaeret meget glad for de rigtig mange besoeg hjemmefra - tusind tak til alle, der har vaeret forbi!

Arbejdsmaessigt har det ogsaa vaeret et spaendende aar, hvor vi har faaet nogle gode resultater i laboratoriet, og jeg var til konference i Rom med Hiroko som medfoelgende fysikerkone. Udover de mange gode oplevelser, jeg har haft herovre, har der selvfoelgelig ogsaa vaeret nogle mindre gode ting: Det er nogengange haardt at vaere saa langt vaek fra familie og venner, og vi har heller ikke altid saa meget tid sammen i hjemmet paa grund af lange arbejdstider. Paa trods af det er jeg glad for at vaere her, og for de erfaringer jeg faar (selvom jeg slet ikke har laert saa meget japansk, som jeg havde haabet paa).

Med hensyn til bloggen her, saa har jeg vist ikke vaeret saerlig ihaerdig med opdateringerne. Jeg tror ikke, rigtig jeg duer til at skrive jaevnlige indlaeg om loest og fast. Jeg skal nok proeve at fortsaette med at skrive her, men ellers vil jeg foreslaa at I kigger paa min nye tumblelog - en slags miniblog der kraever meget mindre indsats af mig. Super! Foreloebig har jeg primaert brugt den til at uploade fotos, jeg har taget fra mobiltelefonen, og det vil jeg nok blive ved med. Saa selvom jeg skriver paa engelsk der, saa skulle den vaere til at foelge med i ogsaa for bedsteforaeldrene ;) Vaer saa artig at kigge ind paa http://turningmirrors.tumblr.com.

Endelig vil jeg oenske alle, der maatte laese dette, et rigtig lykkeligt 2010 med godt helbred, penge nok, mange gode stunder med familie og venner, og rigeligt med dage hvor I kan gaa i seng med foelelse af at livet er smukt.

Godt nytaar!

5 kommentarer:

 1. Hej Storebror

  Du bliver da også lidt sentimental ved nytårstid hva? Så er det ikke bare mig ;)

  Tak for de gode oplevelser vi har haft sammen i år - desværre alt for få af dem, men sådan vil det jo være så længe I er i Japan. Jeg glæder mig meget til at se dig (jer?) i påsken, og håber at vi i overskuelig fremtid kommer til at kunne ses lige så ofte vi har lyst, og ikke er afhængige af ferie, billige flybilletter og overskud på kontoen :)

  Kan I begge have et rigtig godt nytår (I er jo allerede i år 2010 nu).

  Knus Carina

  SvarSlet
 2. Same to you... a wonderful 2010 to you and your loved ones in good health and with sufficient funds. Enjoy life, and 2010.

  SvarSlet
 3. Hej Jonas og Hiroko
  Også her fra Vordingborg skal lyde et håb om et rigtigt godt og lykkeligt 2010 for jer. Jeg ville ønske, at det ikke var normalt, at arbejde så meget i Japan. I min verden er det spil af dyrebar tid at bruge så meget tid på sin arbejdsplads. Men jeg fornemmer, at I trives og det er jeres liv og det bestemmer I selv over. Fantastisk bog som er sendt til Danmark fra jeres flotte Bryllup. Kærlig hilsen
  Bente

  SvarSlet
 4. Kære Jonas og Hiroko

  Selv om vi har skålet nytåret ind sammen på Skype, både da I gik ind i det kl. 16 for os, og da vi gik ind i det kl. 8 nytårsmorgen for jer (og du var så sød at stå op for at ringe og ønske os godt nytår, selv om du var kommet sent i seng), skal I også lige have en nytårshilsen her på din blog.

  Tusind tak for de dejlige oplevelser, vi havde sammen i 2009 - ikke mindst jeres fantastiske bryllup - og vores rejser til Japan - oplevelser for livet for os!

  Vi ønsker og håber, at I må få et rigtig lykkeligt 2010 - og vi håber så inderligt for jer, at I på en eller anden måde kan finde en bedre balance mellem arbejdsliv og fritid, så I kan se mere til hinanden, og så der kan blive mere plads til andre sider af tilværelsen. Livet er så meget andet end arbejde!

  Vi savner jer rigtig meget - så vi håber at I vil (og kan) komme en del hjem til Danmark i det nye år - for nu er vores kvote af dyre rejser til Japan vist opbrugt.

  De kærligste nytårshilsener
  fra mor og far

  SvarSlet
 5. PS. Vi er glade for (og stolte over), at du klarer dig så godt derovre - og mon ikke du er lidt for beskeden med hensyn til det japanske - vi er i hvert fald imponerede over, hvor godt du klarer dig på det svære fremmedsprog.
  Mor og far

  SvarSlet